Handelsbetingelser

Telefonerne har åbent alle ugens dage mellem kl. 7.00-17.00.

Ren fokus tilbyder rengøring alle ugens dage, hele året rundt. Falder en rengøring på en ferie- eller helligdag og rengøring ønskes flyttet, skal dette ske på kundens anmodning senest 1 uge før.

Akutte aflysninger skal ske senest dagen før et servicebesøg på info@renfokus.dk.

Bemærkninger til rengøringen, skal ske på info@renfokus.dk senest den efterfølgende hverdag.

Enkeltstående opgaver faktureres den nærmeste hverdag, efter opgaven er udført og med en betalingsfrist på 10 dage, medmindre andet er aftalt.

Der tilbydes samlet månedlig fakturering ved en fast serviceaftale.

Ren Fokus benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol, hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Ren Fokus egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL-protokol.

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

  • Firmanavn
  • Cvr nummer
  • Ansvarlig/tegningsberettiget
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse

Direktøren og de ansatte i Ren Fokus har adgang til de oplysninger, der er registreret om jeres aftale hos Ren Fokus.

Den dataansvarlige i Ren Fokus er Betina Hansen

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Ren Fokus har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse hermed rettes til info@renfokus.dk

www.renfokus.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.