Kontakt Ren Fokus i dag og slip for at tænke mere på rengøring i din virksomhed

Kontakt Ren Fokus

ren-fokus-rengøring-bilen

Herunder kan du læse mere om kvalitetssikring, miljø, priser og binding.

Kvalitetssikring i Ren Fokus erhvervsrengøring

Kvalitetssikring i Ren Fokus erhvervsrengøring

Ren Fokus arbejder med digital kvalitetssikring af arbejdet. Dette sikrer at din virksomhed får den bedste service hver gang. Kvalitetssikring er din sikkerhed for at arbejdet er udført tilfredsstillende. Kvalitetssikringen foregår sådan, at rengøringsarbejdet tjekkes af den anden servicemedarbejder på opgaven. Der udføres en total gennemgang af det digitale aftjekningsskema, der er oprettet specifikt til dit rengøringsprogram. Dette kalder vi hos Ren Fokus; den bedste kvalitetsrengøring for virksomhederne. Det er din sikkerhed for, at vi har nøje øje for alle detaljerne. Når du er tilfreds, er vores kvalitetssikring en succes.

Rengøring uden binding

Hvis du ønsker Ren Fokus skal hjælpe med din erhvervsrengøringen kan du lave en aftale helt uden binding. Du får med andre ord mulighed for at bedømme vores kvalitet og således vurdere om kvaliteten er god nok til, at du ønsker at fortsætte samarbejdet.

Du kan ligeledes vælge, om du ønsker at gøre brug af vores erhvervsrengøring i en kort eller længere periode. Vælger du en ydelse der strækker sig over en længere periode, kan du få en fast pris der er lavere, end hvis du vælger at bestille rengøring en gang imellem. En fast aftale betyder nemmere planlægning af opgaverne og en bedre prioritering af de særlige områder du gerne vil have ekstra fokus på.

Ren Fokus, dit rengøringsfirma der leverer rengøring til en konkurrencedygtig pris

Ren Fokus er et rengøringsfirma der har til huse i Køge og du kan få tilbud på alle opgaver til priser, der kan konkurrere med de øvrige rengørings firmaer på markedet.

Du kan få tilbud på enkelte opgaver til fast timepris for almindelig rengøring + rengøringsprodukter og kørsel

Har din virksomhed brug for en fast aftale, besøger vi virksomheden og ser på opgaven hvorefter du modtager et uforpligtende tilbud til en attraktiv fast pris.

Ren Fokus bruger KLIMA og MILJØ venlige rengøringsmidler til erhvervsrengøring

I rengørings firma Ren Fokus vil vi være med til at skabe en bæredygtig verden. Bæredygtighed og miljø er tænkt ind i vores rengøring og valg af kemikalier. Produkterne er nøje udvalgt og besidder enten svanemærket, som er et af verdens skrappeste miljøcertificeringer og/eller EU blomstens mærke, der er Danmarks officielle miljø mærke. 

Svanemærket og EU-blomsten stiller høje krav til brugen af kemikalier i produkterne og kræver der er en minimal samlet miljøbelastning fra såvel produktionen af produktet som forbruget. Alt sammen noget der er altafgørende for vores miljø og fælles fremtid. 

Rengøringsmidler til erhvervsrengøring er nøje afprøvet og udvalgt til firmarengøring. Ren Fokus har bred erfaring indenfor forskellige miljørigtige rengøringsprodukter. Gennem tiden har vi afprøvet og udvalgt de bedste produkter, der med stor stolthed og sikkerhed kan bruges, når der gøres rent i dit firma.